Představujeme náš developerský projekt RODINNÉ DOMY "POD BABOU"

Projekt Pod Babou představuje nadstandardní rodinné bydlení na jihozápadním okraji města Kuřim.


Lokalita je výjimečná jak svým umístěním v rámci Kuřimi, tak bezprostřední blízkostí k Brnu. 

Velkými výhodami území je jeho příznivá orientace ke světovým stranám, členité a rozmanité okolí a zejména pozice u lesa na okraji přírodního parku Baba.


Při návrhu samotných domů jsme kladli důraz na to, aby domy byly pro budoucí obyvatele uživatelsky co nejpříjemnější a zároveň zajišťovaly dostatek soukromí pro pohodlný rodinný život jak v domě, tak na zahradě.


Samozřejmostí je garáž přímo propojená s domem a nadstandardní 2 parkovací stání před domem. U vstupu do domu je samostatný pokoj pro hosty se sociálním zařízením a technická místnost. Velký důraz jsme kladli na vytvoření velkorysého prostoru obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou, který je propojen přímým vstupem na terasu a zahradu.


Při návrhu klidové zóny ve druhém patře jsme dbali na perfektní proslunění interiéru a tomu je přizpůsobená orientace oken ke světovým stranám. Klidovou zónu tvoří velká ložnice s vlastní šatnou, 2 dětské pokoje, koupelna s vanou a dvojitým umyvadlem a samostatné WC.


Architektura rodinných domů Pod Babou je nadčasová. Díky pečlivému výběru použitých materiálů a technologií tak soubor Pod Babou převyšuje současné standardy bydlení ve své kategorii.

Více informací najdete na www.pod-babou.cz




 

Lokalita na mapě

POTŘEBUJETE VÍCE INFORMACÍ?
KONTAKTUJTE NÁS

 
ZavolatNapsat