Mám zájem o podobné řešení

OBCHOD SE ZDRAVOU VÝŽIVOU PARKFIT


Investoři nám v tomto případě nechali zcela volné ruce. Zaměřili jsme se na to, aby design korespondoval s posláním obchodu a zároveň splňoval náležitosti komerčních prostor. 

Mám zájem o podobné řešení
Napište číslicemi "třidvajedna":

Zdraví v přírodním stylu


Interiér obchodu se zdravou výživou jsme se rozhodli navrhnout v přírodním až rustikálním dekoru. Jako doplňkovou barvu jsme zvolili zelenožlutou.
 

bílé a žlutozelené police ukotveny na trny


Obchod je rozdělen do dvou částí. Menší, kde je pult a zázemí pro prodávající a potom samotná prodejna. Police jsou na zdi upevněny trny a jsou bílé a zelenožluté. V prostoru jsou pak umístěny regály, které mají dřevěný obrys a vevnitř jsou bílé.

logo obchodu osvětlené led páskem


Část pultu je ve žlutozelené barvě a tato část je vyvýšena pro lepší ovládání pokladny. Přední část pultu je osvícena LED páskem.

MODERNÍ pult s úložným prostorem


Pult je umístěn přímo proti vchodovým dveřím. Zezadu je přizpůsoben potřebám prodávajících - najdou tam zásuvky a prostor pro nohy při sezení.

JEDNODUCHÉ členění prostoru


Zelenožlutý pruh prostupuje celou prodejnou a navazuje ve stejné výšce. Regály jsou pohyblivé a dají se různě přizpůsobovat. Prodejnu si tak mohou majitelé měnit podle potřeby. 

Mám zájem o podobné řešení
NOVÝ INTERIÉR PROSTOR FIRMY AZ PLOTOVÉ CENTRUM
REALIZACE INTERIÉRU POBOČKY CENTURY 21 V BRNĚ

Projekty z kategorie
komerční interiéry