Mám zájem o podobné řešení

Proměna tmavého interiéru
vesnického domu


Rekonstrukce obytného prostoru v přízemí rodinného domu na venkově. Hlavní výzvu představoval nedostatek denního světla způsobený orientací obývacího pokoje a kuchyně na severozápad. Překážkou byla také existence nosné stěny oddělující obě místnosti.
Mám zájem o podobné řešení
Napište číslicemi "třidvajedna":

Proměna tmavého interiéru
vesnického domu


Nový krb, který nahradil stará kamna, je obložen velkoformátovým černým obkladem.

Kuchyně ve vysokém lesku

 

Kuchyně získala luxusní vzhled díky použití světlých odstínů bílé ve vysokém lesku v kombinaci s dřevěným dekorem, který stylově doplnila pracovní deska z černé žuly a ostrůvková digestoř. 

Nová dispozice místnosti

 

Po vyhodnocení statického posudku jsme se rozhodli nahradit nosnou stěnu ocelovým profilem a kuchyni s obývákem tak propojit. Nosník samotný jsme ukryli pod dřevěný obklad s řadou stmívatelných LED pásek, jejichž použití výrazně prosvětlilo celý prostor.

Vestavěné LED osvětlení

 

Obývací pokoj rozsvítilo LED osvětlení umístěné v sádrokartonové rampě na stropě. Prostoru dominuje hnědá sedačka, zadní stranu pokoje zdobí dekorační stěrka.

Koupelna s dostatkem prostoru

 

Nechybí velké umyvadlo se skříňkou z lamina.

Koupelna v dřevěném dekoru

 

V koupelně dominují velkoformátové obklady v moderním dřevěném dekoru v kombinaci s čistou krémovou barvou. Nechybí velké umyvadlo se skříňkou z lamina.

Mám zájem o podobné řešení
OBÝVACÍ POKOJ V KOMBINACI DŘEVA A STĚRKY
REALIZACE LUXUSNÍHO INTERIÉRU RODINNÉHO DOMU KUŘIM

Projekty z kategorie
rezidenční interiéry

ZAUJALI JSME VÁS?
POJĎME SE SEJÍT

 
ZavolatNapsat