Mám zájem o podobné řešení

Polyfunkční blok Cejl 76


Architektonická studie polyfunkčního bloku umístěného v plánované proluce na ulici Cejl.
Nová stavba má navázat na vysokou zástavbu v okolí a poskytnout nové rezidenční i komerční prostory s kvalitním zázemím. 
Mám zájem o podobné řešení
Napište číslicemi "třidvajedna":

Polyfunkční blok Cejl 76

 

 Návrh počítá i s „prolomením“ ulice a umožnění přístupu k řece.

Nové zelené plochy


Bydlení je orientováno směrem do zeleně

Vytvoření veřejného prostoru


Spojnici mezi ulicí a řekou vyplní částečně kryté zelené plochy

 

Oživení rušné ulice

 

Zrcadlová fasáda vnese nový prvek do zanedbaného prostoru

"Průlom" směrem k řece


Průchod veřejným prostorem přiláká kolemjdoucí a umožní přístup k řece a zeleni

Mám zájem o podobné řešení
Studie a projekt rekonstrukce bytového domu z Brna

Projekty z kategorie
občanské stavby

ZAUJALI JSME VÁS?
POJĎME SE SEJÍT

 
ZavolatNapsat